Wanneer u op zoek bent voor informatie over uw vakantie bestemming, citytrip vakantie of welke vakantie ook, dan bent u hier op de juiste plek! Zo vind u hier informatie over trip naar home, tips over home, reisinformatie,reisinformatie naar, tips top 10, tips top 20, home tips, online boeken naar home, tripinformatie, toeristische informatie, praktische info over home, online boeken, vakantie informatie, vakantie boeken, korte vakantie boeken, herstvakantie boeken, kerstvakantie boeken, carnavalvakantie boeken, voorjaarsvakantie boeken, boek een vakantie, krokusvakantie boeken, strandvakantie informatie, strandvakantie tips, wintervakantie tips, skivakantie tips, zonvakantie tips, verre vakantie tips, amerika vakantie tips, afrika vakantie tips, citytrip tips, citytrip boeken, paasvakantie tips, paasvakantie boeken, meivakantie tips, meivakantie boeken, grote vakantie boeken, grote vakantie tips, bootvakantie tips, fietsvakantie tips, motorvakantie tips, natuurvakantie tips, werkvakantie tips, uitgaans vakantie tips, kampeervakantie tips, backpack vakantie tips, wandelvakantie tips, liftvakantie tips en nog veel en veel meer vakantie informatie en tips.

Welkom op Tips over


Of u nu een verre reis maakt, een reis naar een land binnen Europa of gewoon een stedentrip naar een leuke stad, wij hebben hier op Tips over per stad alle tips en toeristische informatie verzameld. Iedere dag zullen wij een nieuw stad bij u introduceren, dus wanneer uw stad nog niet bij ons te vinden is, kom dan snel weer terug, want grote kans dat wij dan alle informatie hebben gepubliceerd om uw vakantie of trip nog leuker te maken...

Tips over Ellmau

  Ellmau am Wilden Kaiser is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Tirol, in het district Kufstein. Het ligt aan de zuidelijke voet van het Kaisergebergte en is een zowel in zomer als winter populaire toeristenplaats.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/ellmau

Vakanties / Citytrips :

  de Jong Intra Wintersport
  TUI wintersport pagina (LET OP! veel prijzen inclusief ski-pas)
  Sunweb Wintersport
 

Tips over Ehrwald

  Ehrwald is een bekend skigebied en mede bekend omdat de hoogste berg van Duitsland (Zugspitze 2962 meter) er dichtbij in de buurt ligt. Ehrwald ligt aan de voet van het Wettersteingebergte.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/ehrwald

Tips over Egg

  Egg ligt op 1100m hoogte. Het dichtstbijzijnde skigebied ligt op 5 minuutjes rijden waardoor het een gezellig dorp is om tot rust te komen. Het dorp heeft 2 hotels en wel 12 restaurants. Voor meer details kan je kijken bij de dorpsfaciliteiten

 

Kijk op : http://tipsover.nl/egg

Tips over Eben im pongau

  Eben im Pongau is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land, en maakt deel uit van het district Sankt Johann im Pongau. Eben im Pongau telt 2005 inwoners en ligt ongeveer 50 kilometer ten zuidoosten van Salzburg. Het dorp ligt op 862 meter boven zeeniveau.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/eben_im_pongau

Tips over Eben am achensee

  Eben am Achensee is een gemeente in het district Schwaz in de Oostenrijkse deelstaat Tirol.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/eben_am_achensee

Tips over Dorfgastein

  Dorfgastein is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land, en maakt deel uit van het district Sankt Johann im Pongau. Dorfgastein telt 1481 inwoners

 

Kijk op : http://tipsover.nl/dorfgastein

Tips over Donnersbachwald

 

 

Kijk op : http://tipsover.nl/donnersbachwald

Tips over Donnersbach

  Donnersbach is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken, en maakt deel uit van het district Liezen. Donnersbach telt 1135 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/donnersbach

Tips over Dienten

  Dienten am Hochkönig is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land, en maakt deel uit van het district Zell am See. Dienten am Hochkönig telt 805 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/dienten

Tips over Damüls

  Damüls is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg, gelegen in het district Bregenz (B). De gemeente heeft ongeveer 400 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/damuls

Tips over Dalaas

  Dalaas am Arlberg (of kortweg: Dalaas) is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg, gelegen in het district Bludenz (BZ). De gemeente heeft ongeveer 1600 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/dalaas

Tips over Bürserberg

  Bürserberg is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg, gelegen in het district Bludenz (BZ). De gemeente heeft ongeveer 500 inwoners

 

Kijk op : http://tipsover.nl/burserberg

Tips over Bruck

  Bruck an der Großglocknerstraße is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land, en maakt deel uit van het district Zell am See. Bruck an der Großglocknerstraße telt 4427 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/bruck

Tips over Brixen im thale

  Brixen im Thale is een gemeente in het Oostenrijkse district Kitzbühel in de deelstaat Tirol. De gemeente heeft 2757 inwoners en kan plaats bieden aan 3200 wintersporters. De gemeente ligt circa veertig kilometer van de Duits-Oostenrijkse grens.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/brixen_im_thale

Tips over Brand

  Brand in Vorarlberg heeft een oppervlakte van 40,19 km². Het ligt in het westen van het land op 1010 meter hoogte aan het riviertje de Alvier. De gemeente grenst aan Liechtenstein en Zwitserland. 29% van het grondgebied is bebost en 21% bestaat uit alpien hooggebergte.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/brand

Tips over Bramberg

  Bramberg am Wildkogel is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land, en maakt deel uit van het district Zell am See. Bramberg am Wildkogel telt 3922 inwoners en bestaat uit de volgende dorpen: Bicheln, Bramberg am Wildkogel, Dorf, Habach, Leiten, Mühlbach, Mühlberg, Obermühlbach, Schönbach, Schweinegg, Wenns, Weyer.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/bramberg

Tips over Bichlbach

  Bichlbach is een gemeente in het district Reutte in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. Naast het gelijknamige kleine dorp bestaat de gemeente uit de dorpen Lähn en Wengle

 

Kijk op : http://tipsover.nl/bichlbach

Tips over Biberwier

  Biberwier is een gemeente in het district Reutte in de Oostenrijkse deelstaat Tirol.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/biberwier

Tips over Berwang

  Berwang is een gemeente in het district Reutte in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. De gemeente bestaat uit verschillende dorpen: Brand, Bichlbächle, Gröben, Kleinstockach, Mitteregg, Rinnen en Tal.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/berwang

Tips over Bartholomäberg

  Bartholomäberg is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg, gelegen in het district Bludenz (BZ). De gemeente heeft ongeveer 2300 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/bartholomaberg

Tips over Bad mitterndorf

  Bad Mitterndorf is een gemeente in de Oostenrijkde deelstaat Stiermarken, en maakt deel uit van het Bezirk Liezen. Bad Mitterndorf telt 3168 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/bad_mitterndorf

Tips over Bad kleinkirchheim

  Bad Kleinkirchheim is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië, gelegen in het district Spittal an der Drau. De gemeente heeft ongeveer 1900 inwoners. In Bad Kleinkirchheim worden regelmatig grote skiwedstrijden georganiseerd, waaronder World Cup wedstrijden.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/bad_kleinkirchheim

Tips over Bad hofgastein

  Bad Hofgastein is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land, en maakt deel uit van het district Sankt Johann im Pongau. Bad Hofgastein telt 6727 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/bad_hofgastein

Tips over Bad gastein

  Bad Gastein (Pongaus: Gostoâ) is een vakantiebestemming en kuurplaats in Oostenrijk, in het Gasteinertal, in het Salzburgerland.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/bad_gastein

Tips over Ausservillgraten

  Außervillgraten is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Tirol, en maakt deel uit van het district Lienz. Außervillgraten telt 862 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/ausservillgraten

Tips over Aurach

  Aurach bei Kitzbühel is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Tirol en maakt deel uit van het district Kitzbühel. Aurach bei Kitzbühel telt 1245 inwoners

 

Kijk op : http://tipsover.nl/aurach

Tips over Auffach

  Auffach is een dorp in de gemeente Wildschönau, in de deelstaat Tirol van Oostenrijk. Het dorp heeft 948 inwoners en het ligt op 875 meter hoogte.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/auffach

Tips over Aschau im zillertal

  Aschau im Zillertal is een gemeente in het district Schwaz in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. De gemeente ligt aan het begin van het achterste deel van het Zillertal. Het is de enige gemeente in dit dal dat aan beide oevers van de Ziller bebouwd is. Het gemeentegebied bestaat uit het hoofddorp Aschau en verspreid gelegen buurtschappen op de berghellingen en in het dal.

Aschau werd in 1309 reeds als Aschowe officieel vermeld. De naam wijst op de uitgestrekte ooibossen zoals die tot de 11e eeuw in het dalgebied langs de Ziller gelegen waren. Distelberg, dat ten oosten van de rivier de Ziller gelegen is en aanvankelijk een zelfstandige gemeente vormde, werd reeds in 1188 officieel vermeld.Het gemeentegebied is vanwege de splitsing door de Ziller historisch ook opgesplitst tussen het bisdom Innsbruck ten westen van de Ziller en het aartsbisdom Salzburg ten oosten van de Ziller.De parochiekerk Zu unserer Lieben Frau vom Siege werd in 1850 in laatclassicistische stijl opgetrokken. In 1973 werd de tot die tijd zelfstandige gemeente Distelberg bij Aschau gevoegd

In Aschau vormen de landbouw en het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten. Ook zijn er kleine industriebedrijven in Aschau. Verder is een groot deel van de beroepsbevolking buiten de gemeentegrenzen werkzaam. Aschau is bereikbaar over de Zillertal-Bundesstraße en heeft bovendien twee stations (Aschau im Zillertal en Erlach im Zillertal) langs de Zillertalspoorlijn

 

Kijk op : http://tipsover.nl/aschau_im_zillertal

Tips over Aschau

  Aschau im Zillertal is een gemeente in het district Schwaz in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. De gemeente ligt aan het begin van het achterste deel van het Zillertal. Het is de enige gemeente in dit dal dat aan beide oevers van de Ziller bebouwd is. Het gemeentegebied bestaat uit het hoofddorp Aschau en verspreid gelegen buurtschappen op de berghellingen en in het dal.

Aschau werd in 1309 reeds als Aschowe officieel vermeld. De naam wijst op de uitgestrekte ooibossen zoals die tot de 11e eeuw in het dalgebied langs de Ziller gelegen waren. Distelberg, dat ten oosten van de rivier de Ziller gelegen is en aanvankelijk een zelfstandige gemeente vormde, werd reeds in 1188 officieel vermeld.Het gemeentegebied is vanwege de splitsing door de Ziller historisch ook opgesplitst tussen het bisdom Innsbruck ten westen van de Ziller en het aartsbisdom Salzburg ten oosten van de Ziller.De parochiekerk Zu unserer Lieben Frau vom Siege werd in 1850 in laatclassicistische stijl opgetrokken. In 1973 werd de tot die tijd zelfstandige gemeente Distelberg bij Aschau gevoegd

In Aschau vormen de landbouw en het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten. Ook zijn er kleine industriebedrijven in Aschau. Verder is een groot deel van de beroepsbevolking buiten de gemeentegrenzen werkzaam. Aschau is bereikbaar over de Zillertal-Bundesstraße en heeft bovendien twee stations (Aschau im Zillertal en Erlach im Zillertal) langs de Zillertalspoorlijn

 

Kijk op : http://tipsover.nl/aschau

Tips over Annaberg

  Annaberg-Lungötz is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land, en maakt deel uit van het district Hallein. Annaberg-Lungötz telt 2288 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/annaberg

Tips over Andelsbuch

  Andelsbuch is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg, gelegen in het district Bregenz (B). De gemeente heeft ongeveer 2300 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/andelsbuch

Tips over Altenmarkt

  Altenmarkt im Pongau is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Salzburger Land, en maakt deel uit van het district Sankt Johann im Pongau. Altenmarkt im Pongau telt 3619 inwoners. Het behoort tot het skigebied Sportwelt SKI Amadé.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/altenmarkt

Tips over Alpbach

  Alpbach is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Tirol, en maakt deel uit van het district Kufstein. Alpbach telt 2585 inwoners.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/alpbach

Tips over Achenkirch

  Achenkirch ligt op 930 meter aan de voet van een indrukwekkend hooggebergte in Tirol. Er zijn goede voorzieningen op en rond de skilift.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/achenkirch

Tips over Abtenau

  Abtenau ligt in het Lammertal in de Tennengau (district Hallein), ongeveer 45 km ten zuiden van Salzburg. Toerisme is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten. Abtenau heeft een eigen skigebied al is dit niet erg groot. Het skigebied en het dorp zijn niet direct verbonden met het skigebied van Dachstein-West,

 

Kijk op : http://tipsover.nl/abtenau

Tips over Saalbach

  Saalbach-Hinterglemm heeft in totaal meer dan 200 kilometer aan skipistes. Het zijn twee dorpen gelegen in het Oostenrijkse Glemmtal. Beiden hebben ze heel verschillende karakters. Saalbach heeft meer een luxueuze uitstraling en de plaats is zeer centraal gelegen. De skiliften liggen allemaal pal aan de rand van het kleine dorp. Vooral voor beginners en licht gevorderden is Saalbach Hinterglemm ideaal. De meeste pistes rond Saalbach Hinterglemm liggen op het Zuiden. Saalbach is helemaal autovrij, zodat de feestgangers en wandelaars hier rustig kunnen flaneren.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/Saalbach

Tips over Brugge

  Brugge is één van de bekendste toeristische steden van België. Daarom hebben we alle informatie over Brugge voor u op een rijtje gezet

 

Kijk op : http://tipsover.nl/Brugge

Tips over Keulen

  Jaarlijks trekken duizenden Nederlanders naar Keulen. Al deze mensen moesten op zoek naar bezienswaardigheden en tips over Keulen.

 

Kijk op : http://tipsover.nl/Keulen